„Până hăt de carte!” la Andrieșeni

Campania „Până hăt de carte!” a continuat vineri, 23 iunie 2017, cu donarea a 240 de cărți bibliotecii din comuna Andrieșeni, județul Iași. Aceasta este a treia etapă a campaniei lansate pe 23 martie de către Biroul parlamentar al senatorului USR Dan Lungu, după cele în urma cărora s-au donat cărți bibliotecilor din comunele Probota și Erbiceni. Campania se bazează pe sprijinul comunităţii, cărțile fiind strânse cu ajutorul mai multor ieșeni și al partenerilor campaniei.

„Până hăt de carte!” încearcă să răspundă unor probleme culturale grave cu care se confruntă mediul rural românesc: lipsa cronică de fonduri pentru achiziții de carte şi scăderea dramatică a numărului de cititori. Campania merge mai departe iar invitaţia rămâne valabilă şi în următoarele luni: cei care doresc vor putea dona în continuare, unul sau mai multe volume, la punctele de colectare amenajate cu sprijinul partenerilor. Acestea sunt:

· Biroul Parlamentar: Str. Grigore Ureche, nr. 3, bloc Walter Mărăcineanu, mezanin;
· Retro Cafe: Str. Lascăr Catargi, nr. 50;
· Meru: Bld. Carol I, nr. 3;
· Teatru Fix: Str. Cuza Vodă, nr. 10;
· Acaju: Str. Sf. Sava, nr. 15;
· Cafeneaua Noastră: Str. Sf. Lazăr, nr. 30;
· Harmony Café: Str. Păstorului, nr. 6 (lângă Hotel T23, Campus Tudor Vladimirescu).

Totodată, cei care vor să doneze şi se află în imposibilitatea de a ajunge la locaţiile mai sus menţionate pot contacta organizatorii campaniei la nr de telefon 0725. 321 313 şi o echipă de voluntari se va deplasa la domiciliu.

1 thought on “„Până hăt de carte!” la Andrieșeni”