Susținem Radu Samson – candidatul USR pentru Primăria Roman!

Filiala USR Iași susține cu toată convingerea pe colegul nostru Radu Samson, care, pe 11 iunie, candidează din partea USR la Primăria Roman. În acest scop, vizita colegului nostru Silviu Gurlui la Roman a precedat-o pe cea de luni, 5.06.2017, a colegilor parlamentari USR din țară precum deputatul de Neamț Iulian Bulai, Lucian Daniel Stanciu-Viziteu (deputat de Bacău), Cristian Ghica (senator de București), Cristian Seidler (deputat de București) și Mihai Botez (deputat de Vaslui).

Toți cei care doresc să stea de vorbă cu aceștia sau să afle mai multe despre cum poate Radu Samson să schimbe Romanul, sunt așteptați la cabinetul parlamentar al lui Iulian Bulai de pe Roman Mușat, Bl. 32, parter (mai sus de Poliție), începând cu ora 12:00.

Puteți afla mai multe despre candidatura lui Radu Samson din partea USR la Primăria Roman si de pe site-ul oficial al acestuia.

În afara municipiului Roman, USR mai are candidați la alegerile locale de pe 11 iunie în alte orașe importante din țară precum: Craiova – Adrian Prisnel, Târgu Jiu – Radu Miruță, Bușteni – Gheorghe Haiduc, municipiul Lupeni – Emil Țărcan. Mai multe detalii despre aceste candidaturi puteți găsi aici.