Cosette Chichirău despre programul de guvernare

În emisiunea din seara de 24 iulie 2017 de la Tele M, deputata USR de Iași Cosette Chichirău a vorbit despre programul de guvernare PSD, subliniind faptul că producția este deosebit de importantă. Toți ne dorim o țară bogată, iar producția este principalul generator de bogăție. Prin urmare România trebuie să producă mai mult și să atragă investiții atât în infrastructură cât și în forța de muncă prin educație și sănătate:

“Propunerea mea de program de guvernare pentru creșterea producției este:

1. Investiții în infrastructură – propun un program de țară ambițios prin începerea construcției tuturor autostrăzilor în același timp (ex: SUA în anii 60, China în prezent) cu finanțare fonduri europene, BERD, fonduri private etc. Să le terminăm pe toate în 5 ani. Nu vorbesc doar de cele mari (Iași – Tg Mureș) ci și de proiectele regionale (de ex Bacău – Brașov). Românii nu mai trebuie să aștepte zeci de ani pentru a intra în civilizație, pentru a nu-și mai pierde copiii în accidente rutiere. Nu există motive reale, economice sau geopolitice, pentru care România este blocată. Există doar o gașcă de șpăgari care blochează România.

2. Investiții în forța de muncă: cabinete medicale mobile, conținut digital gratuit pentru educație, locuințe pentru tineri.”

Extrase din emisiune:

Guvernul PSD se comportă ca un bețiv

#1 Despre guvernarea PSD: ca un bețiv care face promisiuni irezistibile, de salarii și pensii mărite, fără să fie în stare să le îndeplinească. Între timp, românii mor pe capete în accidente rutiere și în spitale mizerabile, pentru că nu avem autostrăzi și servicii medicale decente.Extrase din emisiunea de la TeleM: #1Extras TeleM #2 – Tu ai o țară întreagă care ar vrea sa muncească dar nu are unde! – https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=488879424795332&id=329619180721358

Posted by Cosette Chichirău on 27 Iulie 2017

Școli + spitale + autostrăzi = locuri de muncă bine plătite

#2 Gradul de ocupare a forței de muncă în România este de 57%. Aproape jumătate din populația aptă de muncă nu are unde să muncească.Școli + spitale + autostrăzi = locuri de muncă bine plătiteExtrase din emisiunea de la TeleM: #2Extras TeleM #1 – Guvernul PSD se comportă ca un bețiv – https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=488879424795332&id=329619180721358

Posted by Cosette Chichirău on 27 Iulie 2017

Comentează:

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *