Cosette Chichirău: Dragnea dă vina pe dușmani imaginari

Într-o postare pe Facebook deputata USR de Iași Cosette Chichirău a declarat că motivul pentru care Liviu Dragnea inventează dușmani imaginari în persoana deja-consacratului țap ispășitor George Soros este pentru că acesta simte că a pierdut controlul. Într-o apariție la România TV, Liviu Dragnea a declarat duminică seara că atât el cât și PSD sunt ținta unor atacuri concertate organizate de George Soros și susținători ai acestuia.

Iată mesajul lui Cosette Chichirău:

“Când simți că pierzi controlul, dai vina pe dușmani imaginari. Așa se întâmplă și cu Liviu Dragnea: oamenii își pierd încrederea în el, intențiile sale de a-și urmări doar propriul interes sunt din ce în ce mai vizibile, iar colegii de partid, cei care l-au urmat doar pentru a-și atinge scopurile, îl părăsesc acum.

Delirul apărut în urma perioadei sale de glorie mă îngrozește și mă întristează. Cred că e timpul ca Dragnea să își asume soarta și să își dea seama că singura persoană care lucrează la linșajul lui este el însuși, pentru că el e cel care a adunat în portofoliu atât de multe fapte de corupție și trebuia să știe că nu va fi tolerat mult timp și vor ieși curând la iveală.”