„Până hăt de carte!” la Moşna

După bibliotecile din Ciorteşti, Gorban, Probota, Erbiceni si Andrieşeni, a venit rândul celei din comuna Moşna să beneficieze de o donaţie de cărți strânse în urma campaniei „Până hăt de carte!” lansate în luna martie de către Biroul parlamentar al senatorului USR de Iaşi Dan Lungu. Astăzi, 6 octombrie 2017, 223 de cărți au fost donate bibliotecii din comuna Moşna, județul Iași.

Această campanie care se bazează pe sprijinul comunităţii, cărțile fiind strânse datorită donaţiilor mai multor cetăţeni, își propune încurajarea lecturii în ruralul ieșean, îmbunătățirea fondului de carte, și încearcă să contribuie la formarea unei noi generații de cititori și consumatori de cultură.

La evenimentul de astăzi au participat primarul comunei Moşna: domnul Georgel Popa, bibliotecara Sinoreta Ciubotaru, iar din partea cabinetului au fost prezenți senatorul USR de Iași Dan Lungu și Sebastian Ghica, șeful de cabinet.

Această campanie a USR Iaşi merge mai departe iar invitaţia rămâne valabilă şi în următoarele luni: cei care doresc vor putea dona în continuare, unul sau mai multe volume, la punctele de colectare amenajate cu sprijinul partenerilor. Acestea sunt:

· Biroul Parlamentar: Str. Grigore Ureche, nr. 3, bloc Walter Mărăcineanu, mezanin;
· Retro Cafe: Str. Lascăr Catargi, nr. 50;
· Meru: Bld. Carol I, nr. 3;
· Teatru Fix: Str. Cuza Vodă, nr. 10;
· Acaju: Str. Sf. Sava, nr. 15;
· Cafeneaua Noastră: Str. Sf. Lazăr, nr. 30;
· Harmony Café: Str. Păstorului, nr. 6 (lângă Hotel T23, Campus Tudor Vladimirescu).

Totodată, cei care vor să doneze şi se află în imposibilitatea de a ajunge la locaţiile mai sus menţionate pot contacta organizatorii campaniei la nr de telefon 0725. 321 313 şi o echipă de voluntari se va deplasa la domiciliu.

 

Comentează:

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *