Alături de societatea civilă pentru Autostrada A8

Grupul de inițiativă civică “Împreună pentru autostrada Ungheni – Iași – Târgu Mureș” și asociația civică “Moldova vrea autostradă” organizează sâmbăta, pe 4 noiembrie, un nou eveniment menit să atragă atenția asupra importanței pe care construirea autostrăzii Ungheni – Iași – Târgu Mureș o are asupra întregii regiuni.

Acțiunea ”Uniți pentru autostradă” va avea loc sâmbătă, 4 noiembrie, ora 12:00, în fața sediului Consiliului Județean, intenția fiind de a crea un lanț uman format din mii de persoane care se va întinde pe întreaga zonă pietonală a Bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt.

Fiind pe deplin conștienți de importanța acestei autostrăzi pentru dezvoltarea regiunii, nu doar pentru județele traversate ci pentru întreaga Moldovă, USR Iași susține orice demers și orice inițiativă, civică sau politică, pe această temă. Prin urmare, la acest eveniment vor lua parte și membri ai USR Iași. Totodată, parlamentarii USR de Iași (Dan Lungu, Cosette Chichirău) și de Neamț (Iulian Bulai) au semnat declarații de angajament prin care își asumă politic susținerea construirii autostrăzii Ungheni – Iași – Târgu Mureș.

O petiție pentru susținerea construirii acestei autostrăzi poate fi semnată aici.