Avem nevoie de voi!

Lupta pe care USR a dus-o în Parlament pentru a bloca intenția mașinăriei de vot PSD-ALDE de a modifica legile Justiției a avut ecou la nivelul străzii și al societății civile atât prin prezența voastră la proteste în serile de miercuri și joi, dar și prin faptul că un număr record de susținători și-au arătat dorința de a se alătura USR Iași ca membri în ultimele două zile.

Aceasta arată că ne recunoașteți ca fiind cei ce reprezintă cu adevărat vocea voastră pe plan politic iar aceasta ne motivează și mai mult.

Însă este în continuare nevoie de voi, atât în strada protestând împotriva mutilării legilor justiției și celorlalte abuzuri ale dictaturii PSD-ALDE, cât și alături de noi, în USR.

Vineri seara de la ora 19:00 am avut o primă întâlnire cu o parte dintre cei care au hotărât să ni se alăture zilele acestea. Săptămâna viitoare intenționăm să vă cunoaștem și pe restul. Vă puteți înscrie în continuare – accesați acest link: https://www.usr.ro/inscriere (sau mail la [email protected]) și vă vom contacta apoi pentru a vă anunța detaliile întâlnirii.

Însă până săptămâna viitoare, ne vedem duminică seara în stradă, la Iași în Piața Unirii de la ora 18:00, pentru a arăta că nu vrem să fim o nație condusă de hoți! USR Iași va fi acolo!

Comentează:

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *