„Până hăt de carte!” la Răducăneni

Campania „Până hăt de carte!” lansată în luna martie de către Biroul parlamentar al senatorului USR de Iaşi Dan Lungu, a ajuns la a opta comună: Răducăneni.

Sâmbătă, 16 decembrie 2017, prin această campanie, un număr de 390 de cărți au fost donate bibliotecii din comuna Răducăneni, județul Iași. Această campanie se bazează pe sprijinul comunităţii, cărțile fiind strânse datorită donaţiilor mai multor cetăţeni.

La evenimentul de astăzi au participat Elena Olariu, bibliotecar, Dan Lungu, senator USR și Sebastian Ghica, șeful de cabinet.

Această campanie a USR Iaşi îşi propune să contribuie la îmbunătățirea fondului de carte în rural ieșean şi să ajute la formarea noii generații și a unui public de cititori, de consumatori de cultură.

Campania merge mai departe iar invitaţia rămâne valabilă şi în următoarele luni: cei care doresc vor putea dona în continuare, unul sau mai multe volume, la punctele de colectare amenajate cu sprijinul partenerilor. Acestea sunt:

· Biroul Parlamentar: Str. Grigore Ureche, nr. 3, bloc Walter Mărăcineanu, mezanin;
· Retro Cafe: Str. Lascăr Catargi, nr. 50;
· Meru: Bld. Carol I, nr. 3;
· Teatru Fix: Str. Cuza Vodă, nr. 10;
· Acaju: Str. Sf. Sava, nr. 15;
· Cafeneaua Noastră: Str. Sf. Lazăr, nr. 30;
· Harmony Café: Str. Păstorului, nr. 6 (lângă Hotel T23, Campus Tudor Vladimirescu).

Totodată, cei care vor să doneze şi se află în imposibilitatea de a ajunge la locaţiile mai sus menţionate pot contacta organizatorii campaniei la nr de telefon 0725. 321 313 şi o echipă de voluntari se va deplasa la domiciliu.

Comentează:

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *