Pomană de ”sufletul justiţiei”

Membri ai USR Iași au oferit aseară, 21 decembrie, în fața sediului PSD Iași, lumânări, colaci şi colivă trecătorilor, ca pomană de ”sufletul justiţiei”. Acest protest inedit a atras atenția presei (o listă cu reacții din presă e prezentată mai jos) și aprecierea multor trecători, însă intenția noastră a fost și este să arătăm cât de mare este impactul legilor inițiate și votate în aceste ultime 2 săptămâni de către Coaliția PSD-ALDE-UDMR asupra independenței justiției din România.

Reactii din presă includ:

Stirile ProTV – http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/lumanari-si-coliva-pomana-de-sufletul-justitiei-in-iac-i-justitia-si-democratia-au-murit.html

Digi24 – https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/video-protest-cu-lumanari-si-coliva-in-fata-sediului-psd-iasi-849460

Antena.ro – http://www.antena.ro/articole/video-protest-inedit-in-fata-sediului-psd-din-iasi-cu-lumanari-si-coliva-date-de-pomana-de-sufletul-justitiei_8kgo

TVR – http://stiri.tvr.ro/ia–i–protest-cu-lumanari–colaci—i-coliva–in-fa–a-sediului-psd–fa–a-de-modificarile-legilor-justi–iei_826100.html#view

Stiripesurse – https://www.stiripesurse.ro/protest-uluitor-in-fata-sediului-psd-iasi-oaenii-din-usr-au-adus-coliva-si-colaci_1239160.html

IasiTVLife – http://iasitvlife.ro/index.php/categorii/politic/item/57296-video-vesnica-pomenire-in-fata-psd-iasi-in-amintirea-justitiei

Adevarul – http://adevarul.ro/locale/iasi/video-protest-inedit-fata-sediului-psd-iasi-lumanari-coliva-date-pomana-sufletul-justitiei-1_5a3befc9d7af743f8d95f886/index.html

Romania-de-azi – http://romania-de-azi.com/protest-cu-lumanari-si-coliva-la-sediul-psd-iasi-fotovideo/

Libertatea – https://www.libertatea.ro/stiri/protest-cu-lumanari-si-coliva-la-sediul-psd-iasi-fotovideo-2085597

Bursa – http://www.bursa.ro/protest-in-fata-sediului-psd-iasi-337803&s=politica&articol=337803.html

B1 – http://m.b1.ro/stiri/eveniment/parastasul-justitiei-in-fata-sediului-psd-iasi-protestatarii-au-impartit-coliva-colaci-si-lumanari-trecatorilor-207654.html