Invitație la plantare din partea USR Iași – 14 aprilie 2018

USR Iași și Direcția Silvică Iași vă invită sâmbătă, 14 aprilie (prima sâmbătă de după Paștele ortodox), la o activitate de plantare în zona Moara de Vânt din municipiul Iași. Pregătiți-vă pentru o zi petrecută în natură, în care vom combina utilul cu plăcutul.

Vom planta următoarele specii: stejar cu precădere, dar și paltin, frasin și cireș, conform deciziei specialiștilor Direcției Silvice, care ne-au asigurat că aceste specii sunt recomandate în cazul de față.

Pentru a avea parte de o experiență cât mai agreabilă, vă recomandăm să vă luați încălțăminte cu talpa groasă (ghete, bocanci, adidași cu talpa ridată etc.), haine adaptate prognozei meteo din acea zi și eventual un tricou de schimb. Opțional, puteți aduce mănuși de grădină pentru a evita bătăturile.

Vom face tot posibilul să asigurăm uneltele necesare. Dacă aveți posibilitatea să aduceți unelte proprii (hârleț și/sau sapă), apreciem.

Vom pune la dispoziție apă potabilă. În funcție de timpul pe care veți fi dispuși să îl investiți, vă recomandăm să vă aduceți și un sandviș sau ceva mai consistent.

Vă rugăm să confirmați prezența voastră completând formularul următor: https://goo.gl/forms/586AkUTyYbR5D4v52 În urma completării, vă vom contacta telefonic sau prin e-mail pentru confirmare. Nu va fi o problemă dacă veți veni neanunțați, și nici dacă anunțați și nu mai puteți veni. Încercăm, totuși, să estimăm numărul de persoane, pentru a pregăti un număr corespunzător de puieți.

Pentru informații suplimentare, ne puteți contacta la adresa [email protected], sau lăsându-ne comentarii în acest eveniment.

1 thought on “Invitație la plantare din partea USR Iași – 14 aprilie 2018”

  1. Buna.

    Aveti un afis care poate fi listat, pe care sa il lipim pe la aviziere si un model de flyer?

    Multumesc.
    Diana Haraga

Comentează:

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *