Noutăți despre evenimentul de plantare din 14 aprilie

Inițial am anunțat ca și locație a evenimentului zona C. A. Rosetti. Între timp, am vorbit cu Ocolul Silvic Iași, și ei au decis că este mai bine pentru noi să plantăm în zona Moara de Vânt, după ansamblul de locuințe Roua, în spatele pensiunii Alexia.

Motivele invocate de ei țin în egală măsură de posibilitatea parcării mai facile în acea zonă (există patru seturi de locuri special amenajate vis-a-vis de pensiunea Alexia, vezi pozele atașate), cât și de accesul la apă potabilă. Noi am fost de acord cu aceste motive și chiar am apreciat grija celor de la Ocolul Silvic, care au fost în permanență deosebit de amabili, și cărora le mulțumim.

Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniențe legate această schimbare.

Pentru cei fără mașină personală, se poate ajunge în zona respectivă cu microbuzele 48 si 49 (ambele din Târgu Cucu – Podu de Fier).

Vă urăm Sărbători Pascale fericite și ne vedem pe 14, de azi într-o săptămână, la locația cu coordonatele din descrierea evenimentului!

Vă rugăm să confirmați prezența voastră completând formularul următor: https://goo.gl/forms/586AkUTyYbR5D4v52 În urma completării, vă vom contacta telefonic sau prin e-mail pentru confirmare. Nu va fi o problemă dacă veți veni neanunțați, și nici dacă anunțați și nu mai puteți veni. Încercăm, totuși, să estimăm numărul de persoane, pentru a pregăti un număr corespunzător de puieți.

Alte detalii găsiți pe pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/688689598156202/

Poze de la noua locație:

1 thought on “Noutăți despre evenimentul de plantare din 14 aprilie”

Comentează:

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *