Deputații PSD de Iași au votat raiul infracțional!

 

Aceștia sunt cei șase deputați care, în numele cetățenilor Iașului, au votat pentru instaurarea unui rai infracțional!

Lor trebuie să le “mulțumim” pentru că victimele vor da declarații în prezența violatorilor, pentru imposibilitatea utilizării probei video, pentru că justiția va fi legată la mâini.

Vă considerați reprezentați de acești aleși, pentru care măcelărirea codului penal, sacrificarea ordinii de drept, aruncarea societății în haos, sunt firești?

Din cauza lor, România va deveni raiul hoților, violatorilor și criminalilor, pentru că legea pe care au adoptat-o va face imposibilă prinderea și condamnarea lor.

Rușine! Tudor Ciuhodaru, Camelia Gavrilă, Deputat Vasile Axinte, Silviu Macovei, Vasile Cîtea, Varujan Vosganian.

Modificări nocive la Codul de Procedură Penală votate #noapteacahotii în Parlamentul României de către majoritatea PSD-ALDE-UDMR:

📌Ca să nu mai scrie presa despre hoțiile lor, au modificat articolul 4 al Codului de Procedură Penală, ca să interzică orice comunicare din partea Parchetului privind calitatea de suspect a unor persoane precum și informații din dosare în faza de urmărire penală și în camera preliminară.

📌Ca să nu mai ajungă în arest preventiv, au modificat art. 223 din Codul de Procedură Penală, astfel încât cei suspectați de spălare de bani sau evaziune fiscală să nu mai poată fi arestați decât în circumstanțe excepționale. În această logică, patronul Hexi Pharma, care a distribuit cu bună știință soluții diluate de dezinfectare în spitalele din România, nu constituia un pericol pentru societate și nu trebuia arestat preventiv.

📌Ca să intimideze martorii din procese, au modificat art. 92 din Codul de Procedură Penală care îi dă dreptul inculpatului de a participa la audieri. Un lider de clan interlop sau un violator va putea participa la audierile victimelor sale.

📌Ca să nu mai fie prinși în flagrant, au modificat articolul 307 din Codul de Procedură Penală, astfel încât Parchetul să fie obligat să informeze persoanele care sunt vizate într-un dosar imediat după ce au devenit suspecți. Fostul primar Sorin Oprescu nu ar fi fost niciodată prins cu mită. DNA devine motanul cu clopoței!

📌Ca să își ascundă urmele, a fost modificat articolul 168 din Codul de Procedură Penală în cazul perchezițiilor informatice, eventualele probe care nu au legătură cu infracțiunea pentru care a fost autorizată percheziția nu vor putea fi folosite în alte cauze penale și pentru dovedirea altor fapte, iar copiile efectuate se distrug. Dacă în calculatorul unui criminal procurorii găsesc clipuri cu pornografie infantilă, această probă nu poate fi folosită.

Alte modificări cu nume și prenume:

🎁Amendamentul Dragnea: revizuirea hotărârilor judecătoreşti definitive poate fi cerută în cazul în care soluționarea cauzei nu este semnată sau redactată de către judecătorul care a participat la proces;

🎁Amendamentul Tăriceanu: instanța de apel nu mai poate să dea o pedeapsă cu condamnare unei persoane care a fost achitată în primă instanță decât dacă apar probe noi;

🎁Amendamentul Șova: pentru arestarea preventivă vor fi necesare probe sau indicii temeinice și nu doar suspiciuni rezonabile că suspectul a săvârşit o infracţiune, a influenţat martorii sau a încercat să distrugă probe.

USR va ataca la CCR această lege votată la ordinul lui Liviu Dragnea, care pune în pericol siguranța cetățenilor.

Dacă te-ai săturat de penali în funcții publice, care schimbă legi pentru a putea fura în voie, semnează și tu pentru inițiativa civică ”Fără Penali în Funcții Publice” pe http://www.farapenali.ro/

Dacă vrei să te implici activ, vino alături de noi pe https://www.usr.ro/inscriere/

#FaraPenali

Comentează:

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *