“Până hăt de carte!” la Dobrovăț

Campania “Până hăt de carte!” a ajuns pe 16 iunie 2018 și la biblioteca din comuna Dobrovăț, judetul Iasi, cu o donație de 533 de volume.

In urma apelului public lansat în luna martie 2017, de către Biroul parlamentar al senatorului USR Dan Lungu, peste 3000 de cărți au fost strânse și donate unor biblioteci din comune ale județului Iași. Până în prezent, 390 de cărți au ajuns la biblioteca din comuna Răducăneni, 410 cărți la cea din Probota, 250 la Erbiceni, 240 la Andrieșeni, 237 la Ciortești, 270 la Gorban, 223 la Moșna, 320 la Cotnari, 405 la Sinești, 417 la Popești, 455 la Deleni și 478 de volume la Dumești.

“„Până hăt de carte!” este un proiect cu potențial, tocmai pentru că donația de carte crește de la lună la lună. Ne-am gândit să trecem granița și să mergem și în Republica Moldova – o idee de viitor pe care am pus-o deja pe agenda cabinetului. Ne gândim că și dincolo de Prut există biblioteci rurale pe care le putem bucura și mai mult cu darul nostru”, precizează Dan Lungu, Senatorul USR Iași

Campania merge mai departe iar invitaţia rămâne valabilă şi în următoarele luni: cei care doresc vor putea dona în continuare, unul sau mai multe volume, la punctele de colectare amenajate cu sprijinul partenerilor. Acestea sunt:

· Biroul Parlamentar: Str. Grigore Ureche, nr. 3, bloc Walter Mărăcineanu, mezanin;
· Retro Cafe: Str. Lascăr Catargi, nr. 50;
· Meru: Bld. Carol I, nr. 3;
· Teatru Fix: Str. Cuza Vodă, nr. 10;
· Acaju: Str. Sf. Sava, nr. 15;
· Cafeneaua Noastră: Str. Sf. Lazăr, nr. 30;
· Harmony Café: Str. Păstorului, nr. 6 (lângă Hotel T23, Campus Tudor Vladimirescu).

Totodată, cei care vor să doneze şi se află în imposibilitatea de a ajunge la locaţiile mai sus menţionate pot contacta organizatorii campaniei la nr de telefon 0725 321 313 şi o echipă de voluntari se va deplasa la domiciliu.

 

Comentează:

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *