USR Iași continuă extinderea în județ

Echipa Uniunea Salvați România (USR) Iași a organizat pe 19.10.2018, începând cu ora 10:30, o conferință de presă la care au participat și deputat Cosette Chichirău, senator Dan Lungu, președintele filialei municipale, Silviu Gurlui, vicepreședintele Eugen Neagu, cât și reprezentanți ai unor filiale USR din județ, incluzând Holboca, Popricani, Mircești, cărora li s-a alăturat și vicepreședintele filialei Pașcani.

Printre principalele subiectele abordate s-au numărat extinderea USR în județul Iași, activitățile USR Iași și participarea la alegerile europarlamentare din 2019.

Reamintim că USR Iași s-a extins în mod semnificativ în județ. În acest moment, avem filiale la Pașcani, Hârlău, Popricani, Scobinți, Fântânele, Mircești, Holboca, Valea Lupului și Dumești.

Urmează altele.

România a fost făcută de oameni care nu au stat deoparte!

”USR Iași se extinde și credem că în contextul actual, în care democrația din România suferă din ce în ce mai mult, este important ca singurul partid din România care este corect și care are oameni fără probleme penale să se extindă, astfel încât România să rămână un stat european, o țară democratică și o țară cu șanse de dezvoltare”, a declarat Cosette Chichirău, deputat de Iași.

Conferința poate fi ascultată la această adresă: https://vivafmiasi.ro/audio-usr-iasi-se-extinde-in-judetul-iasi-in-total-partidul-a-deschis-10-filiale-in-judet-de-la-aparitie/