Claudiu Chiriac, președintele USR Mehedinți, a fost bătut ieri în timp ce împărțea ziare

Colegul nostru Claudiu Chiriac, președintele USR Mehedinți, a fost bătut ieri în timp ce împărțea ziarele Alianței 2020 USR PLUS în Drobeta Turnu Severin.

Claudiu va depune o plângere penală pe numele celor doi agresori care au tăbărât pe el și l-au lovit la cap cu pumnii și picioarele. După ce l-au bătut cu bestialitate, unul dintre agresori a scos și un briceag și l-a amenințat. Colegul nostru a reușit să se ridice de jos, plin de sânge, și să fugă.

Deocamdată nu știm cine sunt agresorii, însă în acest sfârșit de săptămână, unul dintre colegii noștri din USR Mehedinți a fost amenințat de viceprimarul din Drobeta cu bătaia, de față cu poliția locală.

În acest moment, colegul nostru Claudiu se află la spitalul din Drobeta Turnu Severin pentru a-și scoate certificat medico-legal și apoi va merge la poliție să depună plângere.

Acțiunile mizerabile la care suntem supuși au un numitor comun: frica vechilor partide politice că pierd puterea. Le este frică de noi, de votul vostru și de viitorul apropiat în care nu vor mai putea fura în voie.

Comentează:

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *