Comunicat USR

Ceea ce s-a întâmplat la Caracal este o tragedie revoltătoare. Transmitem condoleanțe și solidaritate familiilor afectate. USR solicită sesiune extraordinară în Parlament și propune un pachet de măsuri pentru prevenirea unor astfel de cazuri.

“Ce s-a întâmplat la Caracal nu a fost un accident, este o crimă odioasă pe care statul român nu a reușit să o prevină deși existau toate premisele care ar fi putut salva viața Alexandrei. Această tragedie arată că nu mai putem funcționa așa. Nu avem nevoie nici de referendum, nici de majorități parlamentare, avem nevoie doar de un angajament ferm din partea tuturor partidelor și a tuturor instituțiilor pentru a putea dezbate și adopta aceste măsuri într-un timp foarte scurt”, transmite președintele USR Dan Barna.

“Statul român este asemenea unei persoane imbuibate, corupte, incompetente. Este o entitate care se face complice la cele petrecute în Caracal. Statul este reprezentat de Parlament, de Guvern, de CCR, iar afecțiunile sale sunt atât de grave încât este nevoie de niște măsuri care să fie susținute ani de zile de acum încolo”, transmite deputatul USR Stelian Ion.

Comunicatul și măsurile propuse USR aici: bit.ly/2Mjm1d3

Comentează:

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *