Candidații USR pentru Consiliul Local

USR Iași și-a desemnat candidații pentru Consiliul Local Iași, în urma unei competiții interne, democratice și transparente.

Pentru prima dată, după 30 de ani, ieșenii au șansa de a fi reprezentați cu demnitate de oameni onești și integri, care pot scoate Iașul de sub talpa roșie a corupției, a oportunismului și al dezinteresului față de binele orașului.

Alianța USR PLUS a câștigat alegerile Europerlamentare cu 37% de voturi din municipiu și are toate resursele de a învinge PSD-ul, care a condus orașul nostru timp de 23 de ani, iar rezultatul acestei guvernări dezastruoase îl simțim în fiecare zi. Vrem ca Iașul să fie campion al schimbărilor în bine. Vreau să fim un model pentru toate orașele din România. Vrem să arătăm că în 4 ani se pot face marile schimbări pe care edilii noștri de până acum le-au amânat mandat după mandat.

Obiectivele noastre au următoarele direcții prioritare:

🔴 Proiectele de infrastructură mare
🔴 Combaterea poluării
🔴 Educația
🔴 Arhitectură și dezvoltare urbană
🔴 Mobilitate urbană durabilă
🔴 Spații verzi, recreere, sport
🔴 Economie
🔴 Artă și cultură

Vom folosi creativ resursele pe care le avem pentru a face din Iași un oraș viu, vibrant, un oraș al oamenilor și al faptelor bune. Vom fi alături de ieșeni, vom merge în cartiere, vom discuta cu oamenii probleme și proiecte. Au trecut prea mulți ani în care s-a făcut prea puțin. Împreună vom face istorie și vom reda Iașului identitatea pe care o merită!

Comentează:

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *