Interviu cu domnul Rotariu Iulian, vicepreședinte USR Pașcani

Având în vedere că sunteți unul dintre vicepreședinții USR Pașcani țin să îmi răspundeți la câteva întrebări :

1. Cine sunteți dumneavoastră, domnule Rotariu Ioan-Iulian ?
Sunt pășcănean, căsătorit, am 42 de ani, doi copii și sunt absolvent de informatică cu studii postuniversitare de informatică aplicată . Experiența mea profesională este cu precădere în domeniul bugetar, fiind profesor și informatician dar și în domeniul antreprenorial fiind asociat al unei firme ce execută instalații și branșamente electrice.

2. Ce vă motivează în a face politică?
Strada pe care am locuința nu are canalizare și e neasfaltată deși e la mai puțin de zece minute de Centru . Ca ea sunt extrem de multe străzi în Pașcani și în suburbii deși suntem în 2020. Piscina la care învață să înoate copiii mei e în …… Roman. Școlile primesc sume infime ca finanțare complementară din partea Primăriei Pașcani iar acest lucru se reflectă în condițiile în care învață copiii nostri.

3. În ce constă proiectul USR, Pașcani 3.0 ?
Pașcani 3.0 este proiectul de dezvoltare a orașului pentru perioada 2020-2030. Dincolo de lucrurile banale pentru anul 2020 ( asfalt, cimitir, iluminat public, centură ocolitoare etc), Pașcaniului îi trebuie o vizune și un plan. Trebuie să motivăm tinerii și pe cei din diaspora să rămână sau să se întoarcă în acest oraș.

4. Va câștiga USR-ul alegerile locale din acest an?
USR este un partid nou în Pașcani, format din oameni ai acestui oraș ce au decis să se implice. Toți suntem voluntari fiind deciși să schimbăm în bine orașul. Prezența nostră în Consiliul Local /Primărie nu va fi un câștig al USR ci va fi un câștig al Pașcaniului, prin suflul nou pe care îl aducem în politică.

Comentează:

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *