Mihai Chirica și ministrul Costel Alexe sunt anchetați de către structura centrală a DNA

Prieteni la bine dar și la greu, primarul Mihai Chirica și ministrul Costel Alexe sunt anchetați de către structura centrală a DNA, pentru fapte ce privesc traficul de influență. Conform anchetei 7 IASI, dosarul constă în cel mai scandalos schimb de terenuri aprobat sub mandatul administrației Chirica, schimb realizat prin informații falsificate de către Primăria Iași.

Primăria a cedat firmei G&R Imobiliar Group (fiul primarului PNL de la Miroslava) un teren de peste 3.300 mp lângă Spitalul Arcadia, pe care se vor construi blocuri. La schimb, a primit un teren de 1.200 mp, aflat într-o fundătură de lângă Cimitirul Eternitatea. Schimbul a fost respins la vot de trei ori în Consiliul Local, până când a intervenit șeful liberalilor, Costel Alexe.

Mafia imobiliară PSD-PNL a adus prejudicii grave Iașului. Fenomenul „blocurilor între blocuri” și afacerile murdare de terenuri pe sub mâna acestor două partide au mutilat orașul de spații verzi și au sufocat ieșenii de poluare.

După alegerile locale, noi îi vom opri. Vom avea cei mai onești oameni din primărie, care vor lucra pentru modernizarea Iașului, nu în favoarea celor care acum îl distrug prin afaceri suspecte de corupție.

Iașul nu mai are răbdare.

#FaraPenali

Sursa: 7 Iași

Comentează:

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *