Silviu Gurlui, candidatul USR la președinția Consiliului Județean Iași

Silviu Gurlui va fi candidatul USR la președinția Consiliului Județean Iași!

Director al Laboratorului de Optica Atmosferei, Spectroscopiei și Laseri, inventator, Conferențiar Doctor la Facultatea de Fizică, Silviu se remarcă prin competențe profesionale deosebite. Silviu este cunoscut la nivel național și internațional pentru implicarea intensă în problemele de mediu și pentru invențiile sale în domeniul măsurării poluării, muncă pe care de ani buni o face voluntar, în tot județul Iași. De asemenea, campaniile sale de ajutorare a celor nevoiași și aflați în dificultate au adus zâmbetele a zeci de familii nevoiașe din tot județul.

Silviu cunoaște foarte bine problemele județului și a oamenilor. Își propune să reformeze educația și sănătatea, să realizeze proiecte de infrastructură mare, să reînvie domeniul cercetării și al științei pentru atragerea specialiștilor și să implementeze măsuri revoluționare de protecție a mediului și de combatere a poluării.

Scopul Alianței USR-PLUS este unul singur: cel de a aduce bunăstare în viața cetățenilor. Vom realiza asta, pentru că vom va avea cei mai competenți candidați la alegerile locale de anul acesta și cele mai versate echipe în primării.

Comentează:

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *