#NIMIC despre Autostrada Moldovei la întâlnirea dintre Mihai Chirica și Ministrul Transporturilor!

După cinci ani în care a reprezentat interesele mafiei imobiliare, nu ale ieșenilor, ieri, la întâlnirea cu Ministrul Transporturilor, Mihai Chirica a susținut că Autostrada A13 Brașov – Bacău ar fi mai aproape de a fi realizată decât Autostrada A8 Târgu Mureș – Iași – Ungheni. Nicio discuție în favoarea Autostrăzii A8, atât de necesară pentru scoaterea Moldovei din sărăcie.

De amintit că proiectul Autrostrăzii A8 face parte din Master Planul General de Transport al României, după ce timp de trei ani a fost negociat și dezbătut cu Comisia Europeană, aprobat în 2015, însușit de către Guvernul României în 2016 și legiferat în 2018 de către Parlament. Acum este blocat la stadiul licitării proiectelor de revizuire a studiilor de fezabilitate.

Prin atitudinea față de proiect, Mihai Chirica sabotează grăbirea procedurilor pentru realizarea Autostrăzii A8, spre exasperarea cetățenilor! Ne întrebăm care a fost rolul său în comisia de ieri. Să pupe mai îndeaproape mâna puterii de la București?

Cosette Chichirău: „În ceea ce mă privește, nu voi face niciodată așa ceva. Nu am datorii la nimeni. Nici la mafia lemnului, nici la mafia imobiliară, nici la șefii de partid. Așa că nu voi merge niciodată să adun scamele de pe costumul vreunui ministru. Voi merge în schimb să-i spun în față că Iașul vrea autostradă. Ca primar al Iașului, mă voi lupta cu toată forța și cu toată autoritatea pentru oamenii care m-au ales.”

Comentează:

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *