Alianța USR PLUS Iași a stabilit listele pentru alegerile locale 2020

Astăzi, negocierile între USR și PLUS pentru Primăria Iași, Președinția Consiliului Județean Iași, Consiliul Local Iași și Consiliul Județean Iași s-au încheiat.
În contextul politic actual, unitatea noastră este cea mai importantă pentru a câștiga alegerile locale. Avem datoria să construim o alternativă reală pentru clasa politică actuală, împreună cu oameni care au demonstrat că sunt devotați acelorași valori ca și noi: onestitate, competență, respect pentru banul public.
De aceea, alături de Alianța noastră au venit tineri politicieni ieșeni, precum Răzvan Timofciuc, Etienne Ignat și Marius Bodea, care au luptat în ultimii ani împotriva corupției din Primăria Iași și din Consiliul Județean.
Obiectivul nostru este să venim în fața ieșenilor, din municipiu și județ, cu oameni valoroși și cinstiți, care au în spate cariere profesionale respectate de comunități sau ani de activism civic pentru cauzele cetățenilor și programe de dezvoltare articulate. Stă doar în puterea noastră să convingem că suntem cei mai buni și că avem curajul să schimbăm administrația locală, secătuită de mafii și cumetrii.
Alianța USR PLUS o va susține pe

Cosette Chichirău

pentru Primăria Iași și pe

Marius Bodea

pentru Președinția Consiliului Județean Iași.

Ceea ce realizăm astăzi este începutul unificării tuturor forțelor care vor moderniza Iașul în următorii ani. Facem un apel către societatea civilă și către cetățenii care își doresc ca Iașul să iasă din umbra incompetenței și a intereselor mafiote, să vină alături de noi. Suntem singura alternativă reală la vechea clasă politică despre care știm toți că a eșuat și avem dovada chiar aici, la Iași!

Comentează:

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *