Cosette Chichirău, candidatul USR PLUS la Primăria Iași

“Începând de astăzi, sunt candidatul USR PLUS la Primăria Iași! Le mulțumesc colegilor din USR și PLUS pentru încrederea acordată și sunt convinsă că vom face o echipă excelentă împreună. Îi mulțumesc, de asemenea, lui Marius Bodea pentru susținerea candidaturii mele la Primăria Iași. Știu cât de dificilă a fost această decizie pentru el și cât de mult a luptat împotriva pesedismului din Iași.
Pentru președinția CJ, USR Iași l-a susținut pe Silviu Gurlui, un coleg extraordinar și un profesor renumit. Tot pentru președinția CJ, PLUS Iași l-a susținut, în ultimele negocieri, pe Liviu Iolu, un jurnalist respectat și un coleg de încredere. Însă ambele partide au făcut sacrificii pentru a oferi ieșenilor o soluție mai mare, cu șanse reale de a câștiga alegerile și de a începe construcția proiectelor mari în Iași. USR și PLUS au decis împreună să-l susțină pe Marius Bodea la președinția CJ Iași.
Ceea ce realizăm astăzi este începutul unificării tuturor forțelor care vor moderniza Iașul în următorii ani. Fac un apel către societatea civilă și către cetățenii care își doresc ca Iașul să iasă din umbra incompetenței și a intereselor mafiote, să vină alături de noi. Suntem singura alternativă reală la vechea clasă politică despre care știm cu toții că a eșuat.
Sunt pregătită, alături de această echipă mare, să câștig alegerile și să începem să facem ordine în orașul nostru. Vă chem și pe voi să ne veniți alături!”
Cosette Chichirău

Comentează:

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *