Fără penali în primării

Nu mai e de mult o noutate ca grupul actual de consilieri locali din Primăria Iași este doar o gașcă toxică și bine închegată care cântă după notele lui Mihai Chirica.

Ședințele de Consiliu Local au ajuns adevărate spectacole de osanale la adresa lui Mihai Chirica. În același timp, puținii consilieri de bună credință pe care îi avem sunt constant umiliți și jigniți la fiecare intervenție critică pe marginea favoritismelor și proiectelor cu dedicație care se votează în Consiliu. Blocul PNL – PSD – ALDE – PMP i-ar șterge și pantofii primarului în speranța unui nou mandat de consilieri prin care să-și poată proteja averile și să-și ducă la bun sfârșit propriile proiecte imobiliare și pe cele ale amicilor.

Ne-am săturat de voi! Voi și cei ca voi ați ținut Iașul pe loc timp de 30 de ani. Scăpăm de voi, pentru că ieșenii știu mai bine ca oricând ce focar de corupție se află la cârma orașului. La alegerile locale, oamenii cinstiți vor câștiga Primăria Iași și vor pune capăt acestui flagel toxic.

#FărăPenaliînPrimării

https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/cea-mai-penibila-gasca-de-la-cl-iasi-din-ultimii-30-de-ani-colcaie-de-interese-imobiliare–255289.html

Comentează:

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *