Donații

Iașul se află într-o situație dramatică. Corupția, poluarea, sărăcia, degradara și lipsa proiectelor mari sunt rezultatele dezastruoase ale administrațiilor orașului de după Revoluție.

Dacă ești de acord că lucrurile nu mai pot continua așa, ajută-ne să schimbăm clasa politică.

Eu nu sunt finanțată de dezvoltatori imobiliari sau de “oameni de afaceri” abonați la banul public. Sunt finanțată transparent de voi, alegătorii, ale căror priorități și interese eu le voi reprezenta ca Primar al Iașului.

Campania pentru Primăria Iași costă mult pentru că trebuie să ajungem cu mesajele noastre la aproape 300.000 de alegători. Iar banii pe care USR îi primește prin subvenția de la stat nu sunt suficienți pentru campanii în toate județele și orașele.

Am nevoie de susținerea ta pentru a câștiga Primăria Iași și pentru a începe valul reformelor reale în România! Avem șansa să facem istorie împreună. Ajută-ne să construim un viitor pe măsura trecutului!

Cosette Chichirau

De Ce Avem Nevoie De O Copie A Cărții Tale De Identitate?

Legea prevede ca „la primirea donației sunt obligatorii verificarea și înregistrarea identitații donatorului.

Donațiile către partide politice și candidați independenți sunt reglementate de Legea nr. 334/2006, de HG 10/2016 și de alte acte normative emise de Autoritatea Electorala Permanenta.

Scutit de impozite si taxe – Legea nr. 43 din 2003, articol 3, alin. (3)

Limite De Finanțare Donații

  • Mai puțin de 10.500 RON – prin plata online (card debit/credit) și prin tranfer bancar;
  • Între 10.500 RON si 25.000 RON – doar prin transfer bancar;
  • Peste 25.000 RON – prin contract autentificat la notar;

Donațiile primite de la o persoană fizică într-un an nu pot depăși 210.000 lei. Donațiile primite de la o persoană juridică într-un an nu pot depăși 525.000 lei.