Felix Fiscutean

Vicepreședinte USR Iași, filiala locală

                           
Absolvent al Facultății de Electronică, Felix este membru USR din iulie 2018, iar din februarie anul acesta, vicepreședinte al filialei locale Iași.

Dintr-un puternic interes pentru problemele umanității, a participat de mic la numeroase acțiuni de voluntariat. Preocupat de ecologie și de mediul înconjurător, a contribuit la acțiuni umanitare în America de Sud și pe plan local. “Sunt fascinat de oameni și de ce pot ei face când își unesc forțele și își urmăresc idealurile. Asta am găsit în USR și asta m-a făcut să rămân și să mă implic mai mult decât o făceam înainte. După ce am explorat lumea în perioada studiilor și a proiectelor, am realizat că cei mai frumoși oameni sunt în România.”

“Am trăit momente de adrenalină alături de colegii mei din USR, de când depuneam zecile de mii de semnături din campania Fără Penali în Funcții Publice, mai apoi prin rundele de lămuriri cu primarii ce urmau sa le valideze. Au fost momente extrem de tensionante, însă acum, retrospectiv, îmi amintesc cu drag că am putut pune umărul la un moment istoric pentru România. Astfel de momente, alături de oameni cu un caracter frumos ce muncesc pentru un viitor mai bun pentru țara noastră, mă fac sa fiu onorat și bucuros că fac parte din echipa USR. ”