Liviu Rusu

Membru în Biroul Local USR Iași

                           
Liviu s-a alăturat echipei USR Iași din anul 2017, de când filiala avea doar vreo 20 de membri. Acum este proaspăt membru în Biroul Local al filialei municipale și unul din cei mai activi și prezenți oameni ai USR Iași.

Implicat trup și suflet la binele comunității, Liviu a coordonat cu succes și responsabilitate campania Fără Penali în Funcții Publice pe județul Iași. Pentru asta, noi îl aplaudăm de fiecare dată când avem ocazia, pentru că a depus o muncă uriașă.

“Protestele și acțiunile în stradă nu sunt suficiente pentru rezolvarea problemelor mari ale României, ca starea deplorabilă în care se află spitalele și școlile, mai ales cele din mediul rural, infecțiile nosocomiale, infrastructura aproape inexistentă, declinul demografic și defrișările. România este puternic contaminată de actuala clasă politică, motiv pentru care am hotărât să mă alătur oamenilor cinstiți care vor să oprească acest flagel și să îi încurajez pe toți reprezentanții generației tinere, care doresc schimbarea în bine a României, să facă același lucru”, susține Liviu.

Bine școlit și cu mult respect pentru educație, Liviu consideră că reformarea României trebuie să înceapă cu domeniul educației: “Sistemul educațional este esențial într-o țară. Specialiștii bine pregătiți asigură dezvoltarea României pe termen lung”.